CONSTRUCTIE


 

Ik ben gespecialiseerd in het vervaardigen van licht constructie werk.

Onder licht constructies uit metaal versta ik, hekwerken, deuren, poorten, balustrades, bordessen en trappen, maar ook bijvoorbeeld winkelinrichting, werktafels, plantenbakken, afzettingen etc. In bijna alle gevallen komen klanten bij mij voor maatwerk of voor een object dat in de handel wel te koop is, maar niet volledig aan de eisen van de klant voldoet.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Renovatie 30-er jaren woning

Deze woning uit de jaren 30 is met aandacht voor detail gerenoveerd. Voor het volledig doorgeroeste balustradewerk van het balkon hadden ze nog niets passends gevonden. Tijdens de vakantie in Italië heeft de klant foto’s gemaakt van het balkonhek van het hotel waar ze verbleven. Graag zouden ze dit hekwerk op het balkon van het eigen woning zien. Ik heb de balustrade ingemeten en exact nagemaakt en op locatie geplaatst.

 

  • Groothandel in leren riemen

Met regelmaat moeten rekken waaraan de riemen worden geëtaleerd van de ene naar de andere locatie worden verhuisd. De bestaande rekken betreffen vaste rekken waarvan er maar een paar in de bestelwagen passen. Samen met de klant heb ik eenvoudige, demontabele en vervoerbare rekken ontwikkeld. 


Wanneer het product gereed is verzorg ik in de meeste gevallen ook de plaatsing of montage van het object. Alle producten worden naar wens van de klant afgewerkt. Dit in de vorm van thermisch verzinken, scooperen, lakken of poedercoaten. De producten worden van hoogwaardige bevestigingmaterialen en hang- en sluitwerk voorzien. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info