RESTAURATIE

 

 

Het repareren en restaureren van auto’s is altijd een grote passie van mij geweest. Mijn opleidingen en ervaringen heb ik ook voor een groot gedeelte in de autobranche opgedaan

Voor gehele-, maar ook voor deel restauraties kunt u in mijn bedrijf terecht. Ook de reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw klassieker kan ik voor u uitvoeren.

Wanneer een klant bij mij voor restauratie aanklopt, ga ik eerst met de klant de werkzaamheden inventariseren en de juiste volgorde van aanpak vaststellen. Aan de hand daarvan kan meestal wel een prijsindicatie gemaakt worden.

Zowel de plaatwerk als de technische werkzaamheden kan ik voor u uitvoeren. Enkele werkzaamheden met betrekking op de restauratie besteed ik uit, maar daar heb ik mijn vaste relaties voor.

Klassieke auto’s die voor een volledige restauratie worden aangeboden, breng ik in de meeste gevallen naar een ontlak bedrijf. De kale carrosserie wordt bij dit bedrijf in een oven geplaatst en van alle lak, plamuur etc. ontdaan. Vervolgens wordt de carrosserie in een draaibok geplaatst zodat deze aan alle zijden kan worden bewerkt.De door roest aangetaste onderdelen worden door nieuwe plaatwerkdelen vervangen. Als het betreffende plaatwerkdeel niet meer kan worden geleverd, maken wij het zelf.

Motoren, versnellingsbakken en wielophanging onderdelen worden eerst grondig gereinigd. Vervolgens worden deze onderdelen uit elkaar gehaald en worden de losse delen gecontroleerd op vervanging, revisie of terugplaatsing. Als wij alle nieuwe en gereviseerde onderdelen weer compleet hebben, wordt de motor, versnellingsbak of het overig onderdeel afgemonteerd. Uiteindelijk zal het geheel weer tot een goed en fijn rijdend voertuig leiden.

Tijdens het restauratie proces kan de klant  komen kijken in de werkplaats. Tevens worden er met regelmaat foto’s gemaakt en wanneer gewenst, naar de klant doorgestuurd. Zo blijft u  steeds betrokken bij het proces en kan er, wanneer gewenst, worden bijgestuurd.

Hebt u nog vragen of bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op en kom een kijkje nemen in onze werkplaats. 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info